Home
Profil

Kernekompetencer:

Coaching i det personlige lederskab og Executive coaching

Sparring og ledelsesrådgivning

Teamudvikling og team coaching

Lederudvikling -            360 graders analyse, persontest:talent/motivation 

Kommunikationstræning – dialog, feedback, assertion, og konflikthåndtering

Kursus i Naturligt Lederskab – for lederen, konsulenten og specialisten, som vil udvikle sit personlige lederskab og sin kommunikation. Baseret på: Horse Assisted Education


Se mere om kursus i
Naturligt Lederskab

Download brochuren om
Naturligt Lederskab

Pia Marianne Pedersen


Har dyb indsigt i såvel personlige temaer i livet som organisatoriske og ledelsesmæssige forhold på arbejdet.

Uddannet cand.merc., proceskonsulent og Executive Coach. Under uddannelse til kunstterapeut.

Har siden 1990 arbejdet som konsulent og HR chef med leder-, medarbejder- og organisationsudvikling hos ROCKWOOL, Lisberg Management og LEGO koncernen.

Certificeret i SHL’s 360 graders analyse, og i Saville Consultings kompetencebaserede test af motivation og talent samt færdighedstest.

  

in flow to grow


Startede i 2006 In Flow med det mål at understøtte menneskers udvikling mod at udfolde deres potentiale  - gennem personligt lederskab.

Arbejder ud fra en anerkendende tilgang med en tro på,  at enhver udfordring indeholder nye muligheder for forandring og personlig vækst. 

Tror på, at man som menneske er ansvarlig som medskaber af sit eget liv, frem for at være et offer underlagt ydre omstændigheder.

Arbejder med det hele menneske både højre og venstre hjernehalvdel – både den feminine og den maskuline pol – både følelse/intuition og rationel logik/bevidst refleksion.

Opfatter følelser og intuition som kommunikations-forbindelsen til at skabe kontakt til sin kerne og sit potentiale - og ser rationel intelligens og bevidst refleksion som arbejdsredskaber til at realisere potentialet.

Webdesign by Læsø Grafikværksted